Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Windows Explorer I/O Error on Maxtor 5000 External Hard Drive


  • Please log in to reply

#1
JC2006

JC2006

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
After daily issues with the XPS 700 out-of-the-box, I finally had enough and contacted DELL Technical Support, resulting in three (3) re-installations of the OS. I fear I’m heading toward a fourth, and on a new system that just strikes me as completely ridiculous. The present issue began yesterday and concerns my External Hard Drive a MAXTOR 5000. Suddenly, the drive has been reading quite slow, and getting hung-up by, at last count, three (3) different files. When I click-on to open any of the files in question the response time is very slow, and when it finally allows me to access the file I receive a Windows Explorer Error, indicating the name of the file and this message: “The request could not be performed because of an I/O device error.” I’ve contacted DELL and spent some time with a very diligent Tech, but without resolution. We plan to continue tomorrow. I’m wondering if anyone in the forum can assist me with a resolution with this issue prior to tomorrow? Much obliged! JC
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP