Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Wireless connection comes & goes


  • Please log in to reply

#1
Sierra54

Sierra54

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
I have been unable to resolve this issue after several days. I am running XP sp2 and using a Mocrosoft MN-500 wireless router and a linksys USB adapter WUSB ver. 2.6. It worked fine for over 2 months. Then periodically I would lose my connection. If I restarted the PC it would then automatically connect again with no trouble. Now it has gotten to the point where I can't even find find a wireless network. Just before this occurred I noticed a problem with the driver for the USB wireless adapter. I tried updating the driver with no result. Also, now within Network Connections the gateway icon is gone not allowing me to access the router. I tried unplugging both the modem & router but it is still missing. I am at a loss on what to try next, any help would be greatly appreciated.
  • 0

Advertisements


#2
Dan1887

Dan1887

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 161 posts
i had a similar prob i uninstalled my usb adapter and re-installed it, cleared it right up.
  • 0

#3
Sierra54

Sierra54

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
I am still having a problem connecting wirelessly. I tried to uninstall/reinstall the usb wireless adapter as well as update the driver with no success. I have also tried to do a system restore to a time when it was working with no luck. I dread calling linksys for IT support and would appreciate any suggestions. How can I get rid of the current wireless connection set up and try to install it again from scratch? Also, to go wireless, should I have the 1394 net adapter and LAN enabled/disabled? I can connect directly to the modem and have played around with the settings and can't remenber how it should be configured.

Edited by Sierra54, 26 November 2006 - 01:37 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP