Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No sound with internet videos


  • Please log in to reply

#1
ADNoland

ADNoland

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 226 posts
Well, suddenly I'm not getting sound on my main machine on internet videos. So websites such as YouTube, Google video, etc play the video, but give no sound. So far iTunes and WMP play music and videos. I have reinstalled Adobe Flash Player 9, I don't know if it has any impact on the sound. I have tested it both in FireFox and IE7, no sound in either. Only updates done recently that I've done was updating my video drivers trying to fix a video issue I'm having. I know Windows has done some updates, what I don't know.
  • 0

Advertisements


#2
ADNoland

ADNoland

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 226 posts
Well, strange, I had restarted my computer a few times, no change. Windows did some more updates, now sound is working.

Not sure what to think. I don't even know what updates Windows installed.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP