Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Line 21717of the INF\i386\txtsetup.sif is invalid


  • Please log in to reply

#1
richie00

richie00

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 8 posts
I am having a problem with a system running win xp pro. I keep getting the error message (Line 21717 of the INF file\i386\txtsetup.sif is invalid. Setup cannot continue. I have reformatted the drive from an other computer installed XP but when i put the drive back into the system it still comes up with the error message.
Does anybody have any ideas?
  • 0

Advertisements


#2
fleamailman

fleamailman

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,383 posts
please repeat, did you reformat and reinstall on different computer, or just the reformat on the different computer reinstalling on this computer, reason, XP is very component sensertive if one trys to transfer it once installed to another computer

Edited by fleamailman, 27 November 2006 - 05:22 PM.

  • 0

#3
richie00

richie00

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 8 posts
(computer A, problem Computer B, no problem)

I formatted and installed XP on hard disk with computer B, then transferred disk to computer A. I am having problem with booting from XP CD on computer A, after changing the boot sequence, that also gives me the same error message as trying to load from hard disk. I cannot figure out if it's a hardware problem or a problem with the disk the disk works fine with computer B. Sometimes computer A goes through the boot process and loads XP and then i just get a black screen like there is a problem with the graphics card.


System: AMD Athlon 64x2
ASUS A8N-SLI Delux
SATA 250Gb Hard Disk
RAM 1Gb
Graphics NVIDA point of view 256 Mb SLI
  • 0

#4
richie00

richie00

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 8 posts
I have tried just reformatting on computer B and installing XP on computer A still getting the same error message when trying to install OS.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP