Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

IE7 problem or XP problem?


  • Please log in to reply

#1
jubbing

jubbing

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 38 posts
Every time I try to get onto G2G, it gives me this message... it appears on other websites as well... does anyone know how to fix this/what the problem is?
Posted Image
Then when I try to quit, it says the program is busy, if I quit might give me some problems or something like that.. possible to help pls? :whistling:
  • 0

Advertisements


#2
piper

piper

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 2,459 posts
Do you have Peer Guardian?
  • 0

#3
jubbing

jubbing

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 38 posts
no, whats that?
  • 0

#4
piper

piper

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 2,459 posts
A firewall application. It's been the cause of at least two other IE7 problem posts.
  • 0

#5
jubbing

jubbing

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 38 posts
nope, jsut checked and I do not have peer guardian... anything else that would casue this problem?
  • 0

#6
piper

piper

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 2,459 posts
Do you have good antivirus and/or spyware softwared? If so, are they up-to-date and do you run scans regularly? I'd recommend running them as quickly as possible to run out malware.


Then take a look at this link for troubleshooting tips for IE7: http://blogs.msdn.co.../25/678113.aspx.

Some additional hints: http://www.5starsupp...aq/ie7.htm#1-13.

Edited by LindaGail, 29 November 2006 - 04:29 PM.

  • 0

#7
jubbing

jubbing

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 38 posts
yea, I have Ad-Aware SE Personal, its updated just today, and it still gives me this problem... My McAfee anti-virus also gives me a buffer problem, think they are related some how?
  • 0

#8
piper

piper

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 2,459 posts
I don't know... could be. You should post your problem to the Malware forum.

Start here: http://www.geekstogo..._Log-t2852.html
  • 0

#9
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
HJT Log here

http://www.geekstogo...s...st&p=848734
  • 0

#10
jubbing

jubbing

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 38 posts
oops, thanks for moving that Keith.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP