Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Firefox can never remeber logins


  • Please log in to reply

#1
danny251

danny251

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 52 posts
Whenever I log-in to a site or forum that has a member system it submits my login details then back to the home page. Normally when it goes back to the home page it should have in writing somewhere logged in.
I am always signed out.

I am using firefox 2.0

thanks :whistling:
  • 0

Advertisements


#2
Spike

Spike

    nOoB

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,351 posts
Hey there danny251.

> Open "Firefox"
> Goto "Tools" in the menu bar
> Then select "Options..."
> Goto the "Security" tab
> Under "Passwords" select "Remember Passwords For Sites"

That's it, let me know if you have any more problems.

Cool :whistling:
  • 0

#3
Sinfamous

Sinfamous

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 36 posts
I've been using FireFox since the beginning. And I have also run into this problem, still do on occasion, due to my impatience. I've noticed if your too quick with typing, meaning you save the information before the page has a chance to load, then some of the information is lost along the way. Your best bet, is to click on TOOLS, scroll down to OPTIONS. From there, click on SECURITY, SHOW PASSWORDS. Scroll down to the site that is giving you trouble, delete the entry. Reload the page, let it load completely, then try entering the user name and password again. See if that works.
  • 0

#4
danny251

danny251

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 52 posts
Thanks for the replies :whistling:

I fixed the problem by uninstalling McAfee Security Centre that SKY broadband had provided.

I will just stick with avg free and the router firewall :blink:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP