Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Able to see some pages only.


  • Please log in to reply

#1
JayBern

JayBern

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 501 posts
I just had my system upgraded to SP2, installed a new hard drive, and change my graphics card. (Just informing if there's anything wrong with that in any relation.)

I am using Mozilla firefox. Tried restarting my computer. But made no difference.

Some pages like,

http://dictionary.com
http://gmail.com
http://google.com

they just load and stop almost immediately. Then gives me a blank white page.

Please assist me in finding out what is the problem. Thank you!
  • 0

Advertisements


#2
andrewmonk

andrewmonk

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
From the discription of the problem, my only suggestion is to include the www. in all of the sites you are using.
  • 0

#3
JayBern

JayBern

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 501 posts

From the discription of the problem, my only suggestion is to include the www. in all of the sites you are using.

Doesn't work. :whistling:
  • 0

#4
Johanna

Johanna

    The Leather Lady

  • Moderator
  • 3,038 posts
Have you tried the pages in IE? Are you able to access other pages okay? Using the "Run" command, type cmd
then press okay, then type
ping www.google.com
What happens?
AndrewMonk- the "www" makes no difference at all with the way JayLights presented the links, i. e. http://geekstogo.com is the same as
www.geekstogo.com
Johanna
  • 0

#5
ndma

ndma

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I'm having similar problem. I use my laptop on a docking station at work. Can connect to Weather.com fine at home and at work when using wireless connection. But when using LAN, will not load page. Same with photobucket.com. If I try to go to that site it brings up the google search page with photobucket.com listed as first link. weather.com just never loads although it shows the description in the blue bar on top so it has made some type contact. If I ping weather, I get request timed out 4 times. photobucket says host could not be found. There's another desktop in the office with same problem but the other 3 have no problems. I have NIS 2006. The other PC has McAfee and its diabled.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP