Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

wireless issues (Solved)


  • Please log in to reply

#31
ultimateslacker2

ultimateslacker2

    Member 1K

  • Retired Staff
  • 1,581 posts
Try Uninstalling and reinstalling them.
  • 0

Advertisements


#32
AMD 2400

AMD 2400

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 75 posts
alright i did it
dang windows is a pain in the a$z though
it said it could not uninstall them b/c if might be needed to start up the comptuer
after i pressed close i see that they actually were uninstalled though
then i tried reinstalled them but it said it had some problem
so i had to plug it into a different usb port and install the drivers again
finally i got it to work though

so to sum up everything iv done so far

i have reset the router, reinstalled the drivers, changed channels, disabled zone alarm
i think thats about it
anyway i think its time to just wait and see if it stops working again
  • 0

#33
ultimateslacker2

ultimateslacker2

    Member 1K

  • Retired Staff
  • 1,581 posts
Well to be honest, I never heard of this brand before, so maybe its a small business or what.

Maybe it is the adapter though.

Is there a possible way you can get another adapter to test out?
  • 0

#34
AMD 2400

AMD 2400

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 75 posts
Yeah its just a cheap thing that my mom picked up.
I don't know anyone with one I can use really quick. I'm not so sure it is the adapter though even though it is cheap. My cousin had a D-link one he paid twice as much for and his does the same thing as my cheap one.
I don't know
Maybe it was zone alarm, It haven't had the problem yet since my last post.
  • 0

#35
ultimateslacker2

ultimateslacker2

    Member 1K

  • Retired Staff
  • 1,581 posts
Can you try to connect the computer by wired and disable the adapter?
  • 0

#36
AMD 2400

AMD 2400

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 75 posts
I can probably do that later when no one else is using the internet.
I would be connected via cable but my moms computer for some reason wont work with the usb connection. I don't have a usb cable long enough to reach in here so im stuck with the wireless.
I used to be hooked up directly and I never had a problem with it.
  • 0

#37
ultimateslacker2

ultimateslacker2

    Member 1K

  • Retired Staff
  • 1,581 posts
So it seems that is adapter is the culprit.

I never even heard of it so it's most likely junk.
  • 0

#38
AMD 2400

AMD 2400

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 75 posts
Well not so fast
it hasn't disconnected today that I know of
I was gone for half the day but it still has been awhile

I'm not going to jump to conclusions and say it's fixed yet. I give it one more day of being online all day, if this little problem doesn't happen then I'll say it was in fact zone alarm that was messing it up.
  • 0

#39
ultimateslacker2

ultimateslacker2

    Member 1K

  • Retired Staff
  • 1,581 posts
Well we'll see.

Happy holidays to you and your family!
  • 0

#40
AMD 2400

AMD 2400

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 75 posts
My internet hasn't messed up once today so I think it's safe to say that the issue has been solved.
Thanks for your help everyone.

Happy holidays to you and everyone else!
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP