Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet explorer


  • Please log in to reply

#1
R2D2

R2D2

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 27 posts
Im using internet explorer 7 and if i am booted into safe mode i can browse just fine. If I boot into normal mode i cannot browse any web sites at all, I get "Page cannot be displayed" and down at the bottom left where it would show the page loading and tell what it was doing it says something about a "DNS Error". In normal mode i have a good IP Address and i can ping fine i just cant browse web sites unless i boot into safe mode with networking. Please help.

Edited by R2D2, 23 December 2006 - 11:19 AM.

  • 0

Advertisements


#2
R2D2

R2D2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 27 posts
Just tried the winsockxpfix and that didnt fix me, and then i tried the guided winsock repair tool from microsofts support site and that didn't fix my problem either.

Still only able to get on the internet through safe mode with networking.
  • 0

#3
R2D2

R2D2

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 27 posts
found the problem and fixed it myself. thanks anyways.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP