Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

usb dead?


  • Please log in to reply

#1
jjaramz

jjaramz

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
win 98 old e-machine 333 mhz If I have anything plugged into my usb port it does not show up in my computer. Any ideas?
  • 0

Advertisements


#2
slurpy

slurpy

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
Howdy jjaramz,
What type of USB device are you trying to plug in/ USB 2.0 or USB 1.1?

Can you go to your Device manager and see if it detects it in there, and is there a yellow mark in there?
  • 0

#3
jjaramz

jjaramz

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
It says the device is working properly in device mgr, no yellow mark

Edited by jjaramz, 26 December 2006 - 09:39 PM.

  • 0

#4
jjaramz

jjaramz

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Whats the diff from usb1 or 2? Here's how it all started. I have a Kodak Z760 camera and I'm trying to transfer pics to the computer. The camera will tranfer pics from another computer at work. I got a usb card reader and tried tranferring the pics but it does not see the card reader either. I ran diagnostics on the usb port and it comes back device is working properly.
  • 0

#5
slurpy

slurpy

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
Windows 98 will probably need a driver for the camera...

Here is the driver for that specific camera, this should let windows now see the camera..

http://drivers.softp...Camera-52.shtml
  • 0

#6
jjaramz

jjaramz

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I have the camera software that came with it. I have uninstalled it and ran the kodak clear utility. I re-installed the easyshare software. The software works but it will not detect the camera. It used to work, and then I had to re-load windows. Ever since then it has not worked. I can not get the card reader that I purchased to work either. Any and all thoughts are appreciated. Thanks
  • 0

#7
jjaramz

jjaramz

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Thanks for the posts. I did get it working. My front usb port is dead, I do not think it has any power going to it. It is all plugged in but it is dead. I remembered that there is another usb port on the back that my printer was plugged in to. I tried it on the back port and it is working now. Thanks again!
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP