Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

MSXML3.DLL is missing!


  • Please log in to reply

#1
l3arefoot

l3arefoot

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 40 posts
Hi

I tried to follow the tutorial, but when accessing system restore I get a runtime error pop up prompting to debug. It says below, Line: 148, and Error:Object expected

When i debug, it comes up with "Just in time" debugging. It gives me one choice of possible debuggers, "New Instance of Microsoft Script Editor".

When I debug with this I get a new pop up of Microsoft Script Editor that says:
Unable to continue because the system file MSXML3.DLL cannot be found.

In the window below I get this message:
"This error can appear if a required system component, MSXML3.DLL is missing or was not installed. This system component must be installed before this error can be resolved.

To resolve this error install the MSXML3.DLL system component by clicking one of the links below."
MSMXL3 Service Pack 4 Release from MSDN
Internet Explorer 6.0 via windows update

When I click on one of these links the script window stops responding and the page never loads

I'm at my wits end and really hope someone can help me.
I hope I have this in the correct area, it seemed more like a windows issue than malware, but at this point I'm not too sure of anything :blink:

Let me add that when i visited windows update after this, either i couldn't get the page to load, or the scanner would never finish. Other pages loaded fine :whistling:

Edited by l3arefoot, 10 January 2007 - 11:25 AM.

  • 0

Advertisements


#2
megabite

megabite

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 527 posts
Howdy,

You can get the file here http://www.dll-files...es.shtml?msxml3
  • 0

#3
l3arefoot

l3arefoot

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 40 posts
Hah

I had uninstalled nero.

After reinstalling the missing dll was back.

what a pain in the rear...oh well....thanks for the reply!!! :whistling:

Edited by l3arefoot, 10 January 2007 - 12:55 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP