Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Help needed


  • Please log in to reply

#1
billybob

billybob

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hey I have exactly the same problem - had it for about a week now and it's really pissing me off. Mine occurred after i downloaded a bit torrent search tool and installed it. I thought it be ok because it was on a PC World website but to my dismay (i am silly to have not noticed) it was some kind of copied website.
Anyway, I have tried AVG, AdAware SE and MS Antispyware. Each one finds something after everytime I rebooted. Have disabled the System Restore to purge out the old restore points (in case they were hiding in there), but still no luck. Have noticed everytime after a reboot it changes the host file in 3 places. MS Antispyware picks it up and blocks it (apparently) but it still seems to change. Someone please help, I am about to kick someone's arse.
  • 0

Advertisements


#2
don77

don77

    Malware Expert

  • Retired Staff
  • 18,526 posts
Hi billybob and welcome
I have split off your topic to a new one,
Please run through the steps outlined in this Topic
Post back a fresh log when done please
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP