Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

connection


  • Please log in to reply

#1
seanb

seanb

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
:tazz: i recently began using broadband, when i open the explorer it says there is a connection and i can browse without any problems but after about three minutes it wont open any more pages but still says it is connected.

i have reinstalled tcp/ip, have perfromed msconfig and turned off programs for start up that are dubious( one called slserver turns itself on when restarted and i cant get rid of it). i have a run virus scans and anti adware programs. could there still be virus or adware installed causing this?

my mom brought my computer into her IT dept but i dont want to bother them again. also runtime error 123 at 00404f74(cant really remember but is runtime 123) appears, but ive been told thats mal-ware. please help need to use the net for college work. will probably be cut off now. thanks!
  • 0

Advertisements


#2
Lightninghawk

Lightninghawk

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 128 posts
If you suspect spy-ware or mal-ware or even a virus. Download and run these programs.

Ad-aware SE
Spybot Search and Destroy
Hijackthis

AVG anti-virus...

These programs will take care of almost any spyware problem you can think of. Also since you just switched to broadband make sure that under Internet Properties --> Connections --> LAN Settings --> Automatically detect settings "make sure that this box is selected"..

Also you might try the new spyware program that microsoft has put out. I believe its still BETA but its very good from everything I have heard.

The Lightninghawk
  • 0

#3
seanb

seanb

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
hey thanks for the reply. i have avg, adware se. will download the others.
also i have to restart the computer for the page to open.
ps i have it set to automatically detect setings.
thanks again. :tazz:
  • 0

#4
Lightninghawk

Lightninghawk

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 128 posts
Anytime. Just let me know if I can be of further service.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP