Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

video card issues


  • Please log in to reply

#1
lpchris85

lpchris85

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 116 posts
i just installed vista home premium on my notebook. I have a Dell XPS m1210 w/ an Nvidia GeForce GO 7400 video card. it has 256mb of ram dedicated to the video card but when i run all my tests it only shows 64mb. is this a known issue?
  • 0

Advertisements


#2
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,575 posts
What tests are you running? Does the compatibility wizard show any problems with your video card displaying Aero?

Also, be aware that nVidia drivers are still beta, and the WHQL drivers aren't due out for a while yet.
  • 0

#3
lpchris85

lpchris85

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 116 posts
actually i shouldnt say "test", i just checked system information and display adapters. usually running XP it would show my dedicated 256, you might be right also that the drivers may not be up to date. my gaming peformance is still great, however you can understand my concern. i have noticed that ALL laptops i have at work w/ video cards all show 64mb
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP