Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Connecting Crystalfontz


  • Please log in to reply

#1
Linhans

Linhans

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
We have a Crystalfontz CFA634 Lcd display for our computer. I am having trouble connecting it to our computer. Both the display and the backlight feature should work on a USB connection. When I plug it in, the computer doesn`t recognize it at all. I have the drivers installed and, when we turn the computer on, it gives the message : Init. of COM 6 failed. The module will be disabled until it is reconfigured. I have no idea what this means. I thought there wasn`t a COM6. They just go to COM4. Not sure what to do. I have tried installing it on my laptop and it recognizes it and the CFA634 lights up and seems to work fine. I also tried it on an older computer we have and it also recognizes it. Help again. Thanks. :whistling:
  • 0

Advertisements


#2
pip22

pip22

    Trusted Tech

  • Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 2,663 posts
You've mentioned 3 computers but not a single operating system -- which version of Windows are you having problems with this device? It's relevant to any advice you might receive.

Just off the bat, try connecting the device to a USB port at the back of the PC case, not those at the front or on an extension hub.
  • 0

#3
Linhans

Linhans

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Thanks for answering. On all three computers, we are running XP home. I have tried all the USB`s on the only computer that won`t recognize the CFA634. Have not used any hubs. Tried the USB`s out the back from the mobo and they don`t work either.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP