Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Confused at .ocx issue


  • Please log in to reply

#1
texasoasis

texasoasis

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I am wondering if anyone has any input for me on this.
I am not a casual user and I still can not solve it.

I downloaded a webcam program into Vista, "easyfreewebcam" a Uk product, already paid for registration too. :whistling:

On installing the program I did it as Administrator, by right clicking the install file and selecting "Install as administrator"
I have the required directx (version11) and media player current version (also required) by the cam software.

Rebooted, but when the webcam tried to start up I get the error that:
Easywebcam
Component 'cm17a.ocx or one of its dependencies not corectly registered: a file is missing or invalid.

I have tried to regserv it but I get the error:
The module failed to load, make sure the binary is where it is supposed to be and debug it.
The 'cm17a.ocx module could not be found.

I see one cm17a.ocx in system32 and I copied one to c:/windows/system just to be double sure, neither will take with regserv.

Any super ubergeeks around? I welcome any ideas.
Thanks, texasoasis

Edited by texasoasis, 22 February 2007 - 12:35 AM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP