Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

speakers


  • Please log in to reply

#1
ron111

ron111

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 23 posts
my speakers havnt worked on my pc now in over a month. i got a virus of some sort a while back, but have recently removed that, yet my speakers still have no sound. ive tried everything i can think of and have connected my speakers up to my stereo and they work perfect. please help if you can.
thank you. :whistling:
  • 0

Advertisements


#2
dancecubed

dancecubed

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Do you know if the virus has affected your sound drivers? Try reinstalling them if you can.
  • 0

#3
ron111

ron111

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 23 posts
can you please tell me how to do that. ive tried alot of things. checked up on them and tried to re install but it gave me an error message. iits been so long since i installed them i cant remember if i used a cd disc to install them or not.

Edited by ron111, 05 March 2007 - 01:36 PM.

  • 0

#4
dancecubed

dancecubed

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Well, I'm not too sure on this subject but I would try and find out what sound card you have installed in your computer and download the latest version accordingly.
  • 0

#5
ron111

ron111

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 23 posts
ok not to worry ill keep trying. not sure how i can find that out tho.
they are labtec speakers, as far as i can remember i just plugged them into the port and my pc picked them up and no other software was used to install them.
  • 0

#6
ron111

ron111

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 23 posts
can anybody else help me restore my sound please.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP