Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Smileys wont post


  • Please log in to reply

#1
Quartz

Quartz

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 81 posts
Why is when I click on a smiley/emoticon address (?) from websites that offer them the smiley does not post, just the address?
  • 0

Advertisements


#2
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Within the same forum?

:whistling:
  • 0

#3
Quartz

Quartz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 81 posts
No, I guess I didn't explain the problem correctly. If I go to a website like websmileys.com and use these instructions:

How to use emoticons in a forum message
When you choose an emoticon, click on it and copy the text from the box (Ctrl+C).
Paste the code in the message (Ctrl+V).
Post your message and the emoticon will be in your message.

The emoticon does not post in the message, just the code.
  • 0

#4
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Posted Image

That is clicking the smiley, right clicking the text, click copy, click paste

Posted Image

That is the way they say
  • 0

#5
Quartz

Quartz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 81 posts
Okay, I will try that here...again.


Posted Image

Well, it worked here! I will try it again where I was trying it originally.

THANK YOU!

Edited by Quartz, 09 March 2007 - 01:38 AM.

  • 0

#6
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Hope it goes well
  • 0

#7
Quartz

Quartz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 81 posts
Posted Image

OKAY, I tried it on the other forum and all that comes up is the code I copied. Is it something to do with that particular forum?
  • 0

#8
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
If it has an add reply (not quick reply option, check enable emoticons is ticked
  • 0

#9
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
[image]http://www.websmileys.com/sm/aliens/10.gif[/image]
[img]http://www.websmileys.com/sm/aliens/10.gif[/img]

notice that they have two versions of the IMG code on websmilies....depending on the forum software they're image tags might be different
  • 0

#10
Quartz

Quartz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 81 posts
Thanks. I wondered why there were two versions. I will try the other one.

Posted Image

One works here, and one doesn't....so I see what you mean.

Edited by Quartz, 09 March 2007 - 08:53 AM.

  • 0

#11
Quartz

Quartz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 81 posts
Well, neither will work on this particular forum I am trying. And there isn't an option to pick to use emoticons, but I know they work as others use them. Maybe I have to have them downloaded on my computer. Would this change anything?

Now the color and font aren't working on this site. IS IT MY COMPUTER?

Edited by Quartz, 09 March 2007 - 09:09 AM.

  • 0

#12
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
the color and font didn't work because you didn't close the tags correctly...to do what you wanted as far as the color and font...type your post...then highlight it all...then press teh color and font buttons that will wrap the post in the proper tags....if you look at what you posted, the [/size][/color] tags are before your post...if you moved those two to the end it would fix it

contact the admin of the board you're having smilie issues with and ask them about the format of image posts...
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP