Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

XP won't log on correctly

  • Please log in to reply




  • Member
  • PipPipPip
  • 141 posts
I need major help. I did a system restore and then I tried logging into my computer but when I did I noticed the logon screen was different then I set it up as and when I did log in under a Admin. account, when I logged on it said something like "McAfee couldn't load apllication resources, please re-install McAee". I pressed ok assuming everything would be normal, but then the screen appeared again, and kept repeating itself, then after awhile I saw a screen say "preparing to install", I let it to it's thing, then nothing loaded and the "hrad drive light" wasn't lit. I went into safe mode, nothing loaded. I went to safe mode with Command Prompt, it ran and I tried running programs that would trigger the internet so I could come here so I ran Xfire, it said it needed to download a file (not a update), it then loaded with the internet, but when I tried going to a website it said "MSHTML.DLL could not be found, please re-install to fix this issue." It can run programs that I didn't know I had like "Start Windows" or "Start Logs", it gave me a list to open it from but it never loaded.

Please someone help me before I trash the place I live in.
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP