Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

I might have a trojan or false positive?


  • Please log in to reply

#1
Dark One 123

Dark One 123

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 43 posts
Today I noticed AVG E-Mail Scanner show this "AutoPOP3: Connecting to IP.adsl.totbb.net"
I thought I might of had a virus of some sort so I updated AVG and did a full system scan, and nothing was found, Spy Sweeper also found nothing and currently I am doing a Ad-Aware scan and will also do HouseCall Free Online Scan as well. Just in case I did have one, I set AVG Firewall to block all POP from local ports to port 110 (so nothing can be sent)
Someone in the Live Chat suggested it might be someone scanning my IP Range or something?
Can anyone suggest anything else I can do?

EDIT: I done the Ad-Aware and HouseCall Online scan, and nothing was found. I also removed "DivX Web Player" since it seems to have started about an hour after I installed it, I also did a registry clean as well. AVG's E-Mail Scanner has not been activated within the last hour ( I checked my Firewall Logs) so I hope I either fixed it or it was a scan of my IP Range.

EDIT: Problem seems to be fixed :whistling:

Edited by Dark One 123, 08 April 2007 - 03:36 AM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP