Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works


  • Please log in to reply




  • Member
  • PipPip
  • 28 posts
Hello, i`m new to the forums.

I recently upgraded my pc, just finished building it actually. Now i`m updating my drivers, and ran into a problem when getting the latest driver for my asus Crosshair (nforce 590 chipset from nvidia). The Crosshair motherboard has a built in firewall called ActiveArmor which is supposed to be configured from the driver itself, but for some reason it is nowhere mentioned in the driver menu. Windows security center shows that ActiveArmor is installed (it warns me that ActiveArmur is turned off if i turn off the firewall from the windows settings), but i cant configure it any way.

If anyone has any idea about this problem, i will be very grateful.

Thanks for reading.
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP