Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No Operating System Found.


  • Please log in to reply

#1
b_girl

b_girl

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
I just switched everything to a A-Top XBlade Black/Silver Ultimate Gaming Machine With 450W PSU & LCD Control Panel, Model "AT859A-BK-LCD" tower. Everything is hooked up to specs it seems. When I start the computer it recognizes all my drives, cd and such. My system is NetVista A22p 2292 board, Intel Pentium 4, 10/100 Ethernet and Modem, Maxtor ATA DiamondMax plus 9 120 GB/ 133 HDD, For storage Maxtor 20 GB AT D740X-6L, Windows 2003 Server. Then the black screen tells me No operating system found. No boot filename received. Boot Agent version 4.0.22. , etc. , etc. and keeps retrying to boot. Does anyone know what the drama might be? Thanks.
  • 0

Advertisements


#2
b_girl

b_girl

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Some more information about the problem...

Hello,

I just switched everything to a A-Top XBlade Black/Silver Ultimate Gaming Machine With 450W PSU & LCD Control Panel, Model "AT859A-BK-LCD" tower. Everything is hooked up to specs it seems. When I start the computer it recognizes all my drives, cd and such. My system is NetVista A22p 2292 board, Intel Pentium 4 CPU 1.60GHz, 10/100 Ethernet and Modem, Maxtor ATA DiamondMax plus 9 120 GB/ 133 HDD, For storage Maxtor 20 GB AT D740X-6L, Windows 2003 Server.
Then the black screen tells me:

PXE-MOF: Exiting IntelPXE ROM
1962: No operating system found. Press F1 to repeat boot sequence.

Client MAC ABBR: 00 02 5597 5FD7
Guid: 887F1DF6-BC92-2412-98CA-ABC25968D278
PXE_E53: No boot filename received.

0062: Configuration change has occurred.

Boot Agent version 4.0.22. , etc. , etc. and keeps retrying to boot. Does anyone know what the drama might be?

Thanks,

Angel
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP