Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

X1300 drivers


  • Please log in to reply

#1
robertsw

robertsw

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I recently installed a Radeon X1300 256mb video card into my son's computer. When I boot it up, the Dell recognizes the new card correctly. When prompted to automatically search for appropriate drivers, I click no nad attempt to load from the CD. The install program runs and finally stops with an error message indicating drivers were not found.

I have gone to the DiamonMM website and downloaded the most recent drivers to install. I still get the drivers not found message. Anyone have a suggestion?

Thanks.
  • 0

Advertisements


#2
austin_o

austin_o

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 2,089 posts
Hi and welcome to Geeks to Go. I had the same problem when I installed an ATI Radeon x1300 256m. I went to ATI's web site, downloaded the driver. I double clicked on the icon when the download was complete, and was able to install it no problem.
  • 0

#3
robertsw

robertsw

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Sorry it took so long to reply.
Thanks for the advice. . . The video card is now installed and working fine.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP