Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Websites not loading fully on VM


  • Please log in to reply

#1
jamielaw

jamielaw

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 350 posts
Copied from IRC:

im having problems with my browser not loading pages fully, this is on Vm only and affects both IE/Firefox, default settings, ive cleared temp files etc, put the sites in the trusted zone...still no luck...any ideas? its not a firewall problem, ive tried checking to see if its a scripting problem but it seemed ok although with the stuff thats being displayed im inclined to say it is a scripting problem e.g on spykillers home page i get <img id="upshrinkRightbar" src="http://www.thespykil...s/upshrink.gif" alt="*" title="Shrink or expand. Although the majority of time I just get what is shown in the screenshot...any ideas?

Attached Files


  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP