Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Pls Help with ie7, content doesn't load.


  • Please log in to reply

#1
clare069

clare069

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
Please can somebody help with my ie7, this is driving me crazy. I have used ie7 before and everything worked perfectly. since having to restore my whole system ie7 just doesn't work. images & text boxes are missing from most sites. Microsoft publisher sites won't load a single thing. I've tried all the obvious, ie multimedia options, clearing the cache etc. I've found loads of entries on google of people with similar problems but no-one reports a solution. A lot of sites just give basic instructions on removing the update but I WILL NOT BE BEATEN.

Edited by Fenor, 20 May 2007 - 09:46 AM.

  • 0

Advertisements


#2
clare069

clare069

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
Also, While I'm begging for help, How do I fix my topics title? Why in outlook express does my smtp server switch to an ip address everytime I restart? and is it possible to slaughter office outlook and remove it from existance?
  • 0

#3
Neil Jones

Neil Jones

    Member 5k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,476 posts
Some anti-virus solutions interfere with Internet Explorer 7. Since you've "restored [your] whole system", its possible that you had a 90 day trial of some anti-virus software that came with the system originally and this is interfering with Internet Explorer 7.

As to the other post - topic - contact a mod. SMTP Server - this can be caused by Norton Antivirus. Outlook - Control Panel-> Add/Remove Programs, should be in there to get shot of it.
  • 0

#4
clare069

clare069

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
There was a trial installation of Norton 2004 included in my windows disks that is'nt installed but a shortcut to the setup.exe file is place in the start menu. I've deleted all traces of it, as I always do when I break my computer and have to restore it. I currently have a full version of Mcafee 2007 installed, which has slowed down startup dramatically, but otherwise seem's to be OK.
  • 0

#5
clare069

clare069

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
OK, so it beat me, I've uninstalled it any my ie6 works perfectly.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP