Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Can't restore XP


  • Please log in to reply

#1
sinnerboy

sinnerboy

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
I installed Regseeker on xp sp2 to clean up my registry and after making backups with the program and a system restore point I cleaned up the registry. After the clean up I have problems with windows media player 11 in that it won't play dvds, music files are ok. When I start up my computer the log on music is also all scratchy and skipping. I tried restoring the deleted reg entries with regseeker backup and it restored all the entries except some green entries. I get an error "can't acess the registry" when I try to merge them back in. I also tried restoring my computer to earlier dates but it won't restore. Can anyone please help me with this problem.
  • 0

Advertisements


#2
pip22

pip22

    Trusted Tech

  • Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 2,663 posts
You probably already know this, but WMP can't play DVD-movies without an MPEG-2 plugin, or a third party dvd player applications like WinDVD.
Cheapest option is the plugin: http://www.microsoft...aspx#DVDDecoder
  • 0

#3
sinnerboy

sinnerboy

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Thanks for responding pip22. I was able to play mpeg-2 files with WMP until I cleaned the reg. I don't know if I have deleted the plugin, I have Windvd and that will play the dvd's but the picture is jumpy and the sound is scratchy and it skips. Same thing when I connect to the internet, I use dial up and when it's connecting the dialing tone does the same. Would you or anyone out there have any more ideas on what the problem might be or any ideas as to how I can get my computer to restore or why it won't restore. Any help would be greatly appreciated.

Thanks
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP