Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Ubuntu Sound


  • Please log in to reply

#1
SOORENA

SOORENA

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 974 posts
Ever since I installed Ubuntu 6.10 the sound didn't work. It knows my sound card and the name and everything but still no sound.

My sound card is Creative Labs Sound Blaster 5.1 Live! (Dell)

Any ideas on how to fix this?

Thanks

Soorena
  • 0

Advertisements


#2
Canoeingkidd

Canoeingkidd

    Malware Expert

  • Retired Staff
  • 148 posts
You can try changing the default soundcard using asoundconf.

Instructions here:
http://ubuntuguide.o...fault_soundcard
  • 0

#3
SOORENA

SOORENA

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 974 posts
Sorry I haven't replied back, but I have to fix my Ubuntu Beryl issue before I can test this out.

Thanks

Soorena
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP