Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Western Digital MyBook Help


  • Please log in to reply

#1
luckyboym

luckyboym

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 77 posts
Ok, so I just got another 500gb MyBook and its acting up on me. I already have two running fine with my computer.

I have one firewired to the computer and the second wired to the first. When I plugged in the third one it will not show up.

If I turn off number two then it shows up fine.I was trying to figure out what was wrong when i noticed they had the same drive letter so i tried to change one but it changes both. For example, drive two was named "O", well so was drive three.

When I change three to "P" this changed drive two to "P" as well.

Is this the problem and if so how do I fix it? If not, does anyone have any ideas?

Edited by luckyboym, 07 June 2007 - 11:10 PM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP