Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

system restore 98se


  • Please log in to reply

#16
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,501 posts
First look at this MSKB article:
http://support.micro...om/?kbid=281679

If this doesn't work. Start preparing to reformat and reinstall. <_<
[Start] [Run] [Regedit]
Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{44BBA848-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}
Modify/Create the Value Data Type(s) and Value Name(s) as detailed below.
Data Type: DWORD // Value Name: IsInstalled
Setting for Value Data: [Change the Value from 1 to 0]
Exit Registry

Followed by reinstalling IE:
http://www.microsoft...sp1/default.asp
  • 0

Advertisements


#17
liz74

liz74

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 41 posts
man,somethings gotta give,i swear i have done everything you've suggested. i wonder what could be the problem.if you have any other ideas i would love to hear them
thanx again and again and again.......
  • 0

#18
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,501 posts
We should have tried this earlier <_<

Run a free online virus scan here:
http://housecall.antivirus.com/

And a free trojan scan here:
http://www.moosoft.com/
  • 0

#19
liz74

liz74

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 41 posts
going away for few days,(emergancy) ill be back on the first of june.can we pick it up then
thanx

Edited by liz74, 27 May 2004 - 12:06 AM.

  • 0

#20
liz74

liz74

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 41 posts
hi,i got back early and decided ill have a play around.your never going to believe this,i fixed outlook express all by myself.heres how:
i went into add/remove programs,clicked on the windows setup tab,scrolled down to outlook express and would you believe it wasnt even ticked,so i ticked it then went through the process of reinstalling it.can you believe that a little box missing a tick gave me all that trouble?
anyhow, thanks for all your time and help, this truely is a great little site.keep up the good work. :D :D <_<
  • 0

#21
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,501 posts
Congratulations! I never would have thought to "check" that <_<
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP