Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

MP3 Player not recognized


  • Please log in to reply

#1
srijan007

srijan007

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 7 posts
Hi all.
I've been a proud owner of an iriver h10 for two years, and have the ums (non-us) version.

In my old Pc it was perfectly recognized.

Trouble is, i assembled a new core 2 duo machine, and it simply refuses to acknowledge that i have connected something to it. I plug in the h10 (installed full drivers, iriverplus 2) at the BACK usb ports, the player, powred ,on says usb connected, but it doesnt show up anywhere on my pc. The players ok, its just like i wake up to find it not working with my new comp. Tried add hardware and all...to no use

Works fine on all other comps and old PC, not on new one. All other USB devices work fine.

Anyone knows whats happening and what to do?? HELP!!!

Edited by srijan007, 28 June 2007 - 01:02 AM.

  • 0

Advertisements


#2
Troy

Troy

    Tech Staff

  • Technician
  • 8,839 posts
Do other USB devices work properly? If not, it could be a faulty motherboard...
  • 0

#3
srijan007

srijan007

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 7 posts

All other USB devices work fine.


I just said that!
  • 0

#4
Troy

Troy

    Tech Staff

  • Technician
  • 8,839 posts
Ooh sorry, silly mistake... :whistling:

Is iriverplus2 the program that needs to be on windows for this device to work? If so, it may be corrupted and need a reinstall. You could try completely uninstalling the program and driver, clean out your registry, reboot, and then reinstall. See if that makes any difference.

I have a Nokia mobile phone that can sync with my computer, and the number of times it just decides not to connect until I clean and reinstall as above is extremely frustrating...
  • 0

#5
srijan007

srijan007

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 7 posts
didn't help :-(
  • 0

#6
Sun Guru

Sun Guru

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 8 posts
Have you perhaps try formatting your iRiver's memory?

This happens when you don't eject the device properly...I got the same problem with my mobile phone and the external memory...formatting the memory did the trick.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP