Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

browsers show only white background


  • Please log in to reply

#1
dervish777

dervish777

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Hello
help me
my browsers show only white background
and sometimes dont show objects
in the attachments I send print screen
hjt log
and silent runners log
please helpAttached File  hijackthis1_07_2007.txt   10.42KB   37 downloads
Attached File  Yahoo_.pdf   58.04KB   65 downloads
Attached File  silent_runners_1_07_2007.txt   162.42KB   55 downloads

Attached Files


  • 0

Advertisements


#2
ClickRight

ClickRight

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 109 posts
Hi dervish777,

Can you confirm that it may possibly look like the issue described in this post. Does it affect your security centre in the control panel as well?

Just as a quick way to rule out Internet Explorer, could you download FireFox and see if the issue persists?

Edited by ClickRight, 01 July 2007 - 12:40 PM.

  • 0

#3
dervish777

dervish777

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Hi
Thanks
I dont use IE
Just Firefox
In my topic it was to say that it doesnt work in any browser
ant the toopic you have sent me looks like the same problem but there is no answer to it as yet
and I have tried everything as well
Heeelllllppp !!!!
  • 0

#4
ClickRight

ClickRight

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 109 posts
Perfect. Good to know that you're a FireFox user.

Is it affecting your security centre in the control panel as well? This will help isolate the problem.

Is there anything that you can think of that happened prior to this occurring? (any Windows updates, programs you installed, etc?)

In your first post you said you tried everything to get it fixed, what have you tried up to this point?

PS. That last post was mine. I never did manage to get it sorted out however. Hopefully we'll get yours figured out though.
  • 0

#5
dervish777

dervish777

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
i did install some add ons to fire fox
but tried to unistall and nothing
I cant remember if i did something else
it does not seem to affect anything else though
Just internet
lets hoep for the best
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP