Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

A simple problem, but I quite clueless.


  • Please log in to reply

#1
cbm487

cbm487

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 78 posts
Im trying to set up a wireless connection for one of my computers. Ive got a linksys wireless-G broadband router connected to my modem and my first PC. All is well and working there.

So now i go to set up the wireless on my second PC. The wireless card im using i got from a friend, it is an Azurewave AW-GA800BT http://www.azurewave...W-GA800BT_1.asp
Now when i got it from him, it came with no disks, no setup. So at this point all ive done is plugged the card into my mobo and I cant get my computer to recognize it. The LED on the card wont light up and i cant find it anywhere in my 'add new devices' panel. How do i get my PC to recognize this card?

Thanks in advance.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP