Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

website error


  • Please log in to reply

#1
cepyelland

cepyelland

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 39 posts
Hi, when i try to go to this forum www.the-gauge.com model railroad site i get this message on a blank white screen can anyone help? is it me or the website? "Configuration: includes/config.php exists, but is not in the 3.6 format. Please convert your config file via the new config.php.new."
  • 0

Advertisements


#2
Major Payne

Major Payne

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 5,307 posts
Still have the problem? It loaded fine for me in FF, but the site states in is an updated stage and you may have caught it when it was being changed.

Ron
  • 0

#3
cepyelland

cepyelland

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 39 posts
thanks it seems to be working now. must have been the site
  • 0

#4
Major Payne

Major Payne

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 5,307 posts
Thank you for using GTG.

Ron
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP