Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

web pages not displaying properly


  • Please log in to reply

#1
dudefromjapan

dudefromjapan

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 39 posts
I'm sorry if this isn't the right place to post this, but I've accidentally uninstalled something from my computer and now web pages like Facebook or the Geeks To Go forums won't display properly. It's all just text. What have I done? Thanks in advance.
  • 0

Advertisements


#2
dudefromjapan

dudefromjapan

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 39 posts
Forgot to add that the pages display fine in IE, but not in Firefox. They use to display fine before, but I had to do something retarded to my comp again...

Edited by dudefromjapan, 22 July 2007 - 10:06 PM.

  • 0

#3
Major Payne

Major Payne

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 5,307 posts
Did you change something under View then Page Style in FF? You may have No Page Style selected.

Ron
  • 0

#4
dudefromjapan

dudefromjapan

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 39 posts
Basic Page Style is selected, so I don't think that's the problem. I did actually uninstall something, but I don't remember what it was.
  • 0

#5
Major Payne

Major Payne

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 5,307 posts
It was a quick shot in the dark. Do you have a Restore Point you can return to just to check?

Ron
  • 0

#6
dudefromjapan

dudefromjapan

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 39 posts
I've tried that, but for some reason I wasn't able to restore to an earlier point.
  • 0

#7
Major Payne

Major Payne

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 5,307 posts
Try installing the latest version of Firefox (2.0.0.5) and see if that helps. Still not convinced the uninstall of another program would cause FF to do this, but I may learn something here.

Ron
  • 0

#8
dudefromjapan

dudefromjapan

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 39 posts
I solved the problem! I completely uninstalled Firefox from my computer including all the registry stuff and reinstalled it and now the pages display fine. Sorry for causing trouble. :whistling:
  • 0

#9
Major Payne

Major Payne

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 5,307 posts
No problem. It's what we're here for. Glad reinstalling FF did the trick. Thanks for posting back the solution for others to read and for using GTG.

Ron
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP