Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Need for Speed error?


  • Please log in to reply

#1
chrisa23

chrisa23

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 48 posts
today i installed need for speed most wanted on my pc and i can play it just fine but after a while the game satrts i get to load my file and after i start like 3 mins later the game exits giving me an error that the game stop responding what is wrong here?
  • 0

Advertisements


#2
CharlesC92

CharlesC92

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
Do you have the required Specs. to play the game?
It should be on the bottom of the box!
I believe to check your Comp. Specs i believe u can go to Start Menu>Run> dxdiag! :whistling:
  • 0

#3
chrisa23

chrisa23

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 48 posts
i think i have the minimum specs

i have the latest dx9
1gb of ram
amd anthlon 3000+2.10Ghz
windows xp home edition sp2
76gb

is that enough or do i need more

i also applied that latest patch for need for speed most wanted 1.3
cleaned my computer virus/spyware/adware/junk
reinstalled still problems


i can play the game the graphics are good it runs fine but after like 2-3 races the game exits saying it stopped responding and i dont know why this is happening?

Edited by chrisa23, 02 August 2007 - 04:19 PM.

  • 0

#4
CharlesC92

CharlesC92

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
Weird,
Did u check to see if your firewall might be blocking it?

Edited by CharlesC92, 06 August 2007 - 06:10 AM.

  • 0

#5
Salku69

Salku69

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 83 posts
Hi chrisa23,

Did you updated your video card?

It Sounds Like A Video Card Problem, Try Reducing The Video Settings If That Works :whistling:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP