Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Group Policy


  • Please log in to reply

#1
JtheComputerguy

JtheComputerguy

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
I set up a test environment: 1 server 2003, and 2 XP clients. After creating the group policy object and applying to an OU i could not get the group policy to update and the xp machines. I ran a gpupdate and gpupdate /force. I made sure that the User and the Computer is added to the OU with the group policy object linked. Any idea's what I did wrong. Also if you could provide a link to step by step directions.

Thanks.
  • 0

Advertisements


#2
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
did you set the policy to be enforced? and active?
  • 0

#3
JtheComputerguy

JtheComputerguy

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Yes i set for activate and Enforce???? At this point im kinda stumped anyone have any ideas?
  • 0

#4
JtheComputerguy

JtheComputerguy

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 9 posts
I guess im on my own with this one...thanks guys.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP