Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Don77 sent me over to you to see if you could fix my Windows XP proble


  • Please log in to reply

#46
anzenketh

anzenketh

    BSOD Warrior/Computer Surgeon

  • Technician
  • 2,854 posts
What version of windows do you have and is it sp1 or sp2?

Same fo the cd is it a sp1 or sp2 cd and what version of windows. ?

Edited by tuxmaster, 04 August 2007 - 04:58 PM.

  • 0

Advertisements


#47
Lmommy

Lmommy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 62 posts
2 more times at 2/3 . retry
  • 0

#48
Lmommy

Lmommy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 62 posts
ok, I'm finished. :whistling:
I restarted my computer on startup once again recieved HP error.
Printer would not install same box as in previous note.

My computer is WinXP home sp2
-- My Dad's is winxp upgrade - I couldn't find out if it was sp1 or sp2? where would 1 find that info out.

Lmommy
  • 0

#49
anzenketh

anzenketh

    BSOD Warrior/Computer Surgeon

  • Technician
  • 2,854 posts
OK so you are still having a problem with windows installer.

You are not in safe mode is that correct?

Did you follow all the instructions on KB 315346

As long as you follow the directions it should be fine. If you are confused or need us to explain things a bit more go ahead and post back.
  • 0

#50
Lmommy

Lmommy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 62 posts
correct, I am not in safe mode & yes I followed the Microsoft Knowledge base install at 1st it wouldn't go in but cmw2010 helped me through it in dos screen. Now when I installed it didn't act like a normal install.

So what do I do now?
Thanks for your help,
Lmommy
  • 0

#51
anzenketh

anzenketh

    BSOD Warrior/Computer Surgeon

  • Technician
  • 2,854 posts
Try installing some other program see if it installs correctly.

If you are still having a issue you can run download the Windows Installer installer. here.
  • 0

#52
Lmommy

Lmommy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 62 posts
ok I went & installed windows installer again. Still did not let me install.
So Sorry,
Lmommy
  • 0

#53
Lmommy

Lmommy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 62 posts
why is it saying i'm in safe mode? What would cause that?
I feel this is having something to do with those 2 [I think if I remember rightly] services that said they couldn't start???
Lmommy
  • 0

#54
Lmommy

Lmommy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 62 posts
Start --> control panel --> Administration Services --> Services

Alerter
Alerter Service on Local computer shows an error 1058: Cannot be started
Application Manager '' error 126: The specified module could not be found.
HidServ
Human Interface Device " error 126: The specified module could not be found.
WudfSvc
Windows Driver Foundation: " error31: A device attached to the system is not functioning.

Could they be causing the problems???
  • 0

#55
cmw2010

cmw2010

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 356 posts
I don't really think those services are having any bearing on this problem, Hidserv enables use of sound and volume controls from your multimedia keyboard, alerter is just for sending popup messages from one user to another. Do you have your printer still hooked up to your pc? If you go to device manager do you see anything flagged with an exclamation mark?
  • 0

Advertisements


#56
anzenketh

anzenketh

    BSOD Warrior/Computer Surgeon

  • Technician
  • 2,854 posts
For each error message you gave me with the services here is the KB articles.

KB 241584 for Error 1058

Look in device manager do you see any ! X or ?

Try plugging in a differnt mouse see if that fixes your problem for

Human Interface Device " error 126: The specified module could not be found.
  • 0

#57
Lmommy

Lmommy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 62 posts
No yellow eclamation marks. :blink: I had to remember where the Device manager was. & I was acutely hoping to see some. :whistling:
Any More Ideas, PLEASE!
Lmommy
  • 0

#58
cmw2010

cmw2010

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 356 posts
Do you have your printer unhooked from your pc?
  • 0

#59
Lmommy

Lmommy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 62 posts
Sorry it is hookedup. I can force the driver it will say it recognises it. But it won't print because it can't read the ink levels. + it is an all-in-one Scanner won't work without programs.
Lmommy
  • 0

#60
cmw2010

cmw2010

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 356 posts
What actually happens when you try to install the Windows Installer? And here is a link to the CD Autoplay repair tool from Microsoft, see if that repairs that problem.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP