Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

need internet help


  • Please log in to reply

#1
ssimpalalvr69

ssimpalalvr69

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 7 posts
i just installed xp on my first computer build, well i had to install in twice to get it to work properly. for some reason i dont have any lan icons in my network connections box, and i cant connect to the internet. please help, i just cant figure this one out, is it possible that windows isnt recognizing the lan ports on my mother board? i would really like to fix this as soon as possible, thank you.
  • 0

Advertisements


#2
cmw2010

cmw2010

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 356 posts
Did you install the motherboard drivers?
  • 0

#3
ssimpalalvr69

ssimpalalvr69

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 7 posts
just thought of that about 20 min. ago. i didnt remember seeing a driver cd with my motherboard and sure enough there wasnt one! so im downloading the drivers onto a cd now, have my fingers crossed, thanx.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP