Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Audio Problems


  • Please log in to reply

#1
s__dime

s__dime

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
I recently reformatted my Hard-drive because of well it was just full of stuff I wanted to get rid of. Now when I connetc my Logitech X-530 Speakers into my Audigy 2 ZS I was initially only getting sound from one side an nothing from the centr channel. So I went to the creative website and downloaded and installed the software package for my card and now no sound comes out and when I go into the control panel and to sounds it tells me I have no audio device and will not do anything? I just did a format so i cannot roll back the drivers what should I do?

Thanks
  • 0

Advertisements


#2
The Skeptic

The Skeptic

    Trusted Tech

  • Technician
  • 4,075 posts
If you have an add-on sound card remove it, clean the contacts and the slot carefully ansd reinstall. Try to reinstall the driver.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP