Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Lexmark 8350 Scan Lamp Stuck

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
A friend recently moved his Lexmark 8350 All-In-One unit approximately 100 miles because it was getting _very_ limited use in the first location (used it only 3 times in 12 months). However, on setting it up in the new location, he encountered a problem in the start-up routine when the unit was plugged in: the print heads would cycle to the right and back followed by several clicks on the left end of the scan bed. And, this sequence repeats itself over and over until the unit is unplugged. Also, he noted that the scan lamp is at the right end of the scan bed whereas it belongs at the left end. Any suggestions would be greatly appreciated.
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP