Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

The Guild 2


  • Please log in to reply

#1
dormage

dormage

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 49 posts
I just bought a graphic card Gforce 7000GS with 256 MB of Ram..
The card was having some problems dsplayaing Call O f Duty 2 at first.
After updating the drivers from Nvidia official site..the problems got worse on one hand and better on the other!

Righit now im strugeling to get The Guild 2 working..
i intstaled the game..and when i run i saw the muvie..
but after the muvie there was dkness!
After second try there was no muvie just black screen..
hope u cna fins a solution to my problem..
I ty in advance :)
  • 0

Advertisements


#2
ADNoland

ADNoland

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 226 posts
Well, I've had alot of my friends talking about how the newest set of nvidia drivers have messed up alot of things on their system. You may want to rollback to the older drivers and see what happens.
  • 0

#3
dormage

dormage

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 49 posts
I forgot to name the things i allrady tryed
First i reinstaled the game
2. i reinstalt the up to date drivers!!
3. then i roled back to the poriginal driver from the CD
4. and after each atemt to fix it i renistaled the game too!

im gona go crazy!
So i listend to ur advice and did it the second time!
No succes but thank u very muhc for the help!
Any other ideas are very very wellcome
:)
  • 0

#4
Troy

Troy

    Tech Staff

  • Technician
  • 8,839 posts
Have you updated the game to v1.3 with patches from the website? It says that this patch has fixed many errors, so try that if you haven't already. :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP