Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

no windows or net sounds


  • Please log in to reply

#1
darren barnes

darren barnes

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
hi all
i hope someone can help
for some reason i have lost sounds ie startup shutdown aol sounds ?
i do however have sound from windows mp11
and microsoft sam !
i have done nothing to the pc no new software or updated drivers
i have re installed my sound blaster software as a last resort but no change
what is strange is when in control pannel / sounds and audio devices then sounds tab
sound scheme is on windows default when i click on a sound in the feild below i.e exit windows the play button will not work
i have done all the normal things nothing is muted and as i say wmp and cd playback is working ok
any help would be realy great
thanks
darren
  • 0

Advertisements


#2
need taking care of

need taking care of

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
launch Registry Editor (click Start > Run, type regedit and press [Return]). Click HKEY_USERS and make sure there’s a (Default) value with (value not set) as its Data. If this isn’t the case, right-click (Default) and select Delete to recreate the key. If it does have this key, open HKEY_USERS and check each of the keys beginning with S-1-5-21 for the same value.


good luck
i hope this works out for you =]
  • 0

#3
darren barnes

darren barnes

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
hi there i have done that in the righthand plane there is a .... ab (default) i try to delete this but it says unable to delete the specified values
in the HKEY-USERS i found S-1-5-21-1614895754-842925246-839522115-1003
and S-1-5-21-1614895754-842925246-839522115-1003_Classes
thanks
darren

Edited by darren barnes, 16 October 2007 - 01:17 AM.

  • 0

#4
need taking care of

need taking care of

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
hmmm well i will do some more research and get back to you on this subject. well i might get back to you...



i fi can find any =/


good luck
  • 0

#5
darren barnes

darren barnes

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
hi all just to let you know this problem has now been sorted
after hours of serching i found a small program that repairs broken codecs and has a area that is desiged to repair loss of windows sounds i ran the program that found 19 faulty or broken codecs
i done a restart and all now ok here is the link to the program for you to have a look at or to use
hope this helps


http://www.free-code..._Codec_Pack.htm


darren

Edited by darren barnes, 17 October 2007 - 02:11 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP