Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

internet


  • Please log in to reply

#1
thephreak989

thephreak989

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
Ok I am using a netgear router, My main is on Vista and the other compuer is xp. I got this router few months back, I hooked this sob up and everything was
nice and dendy. I havent used my other computers in maybe 3 months before that everything was fine the internet worked without a problem ext. Ok today I try
to hook up the computers up and the internet don't work on the second comp even though it says connected. I tried everything reseting, ip config ext, it says the computer is getting internet , my main comp has internet and the other computer it says connected and it dont have internet. My problem is I am not getting any internet on the second computer even though it says it is connected. On my main computer I noticed it says, Ipv6 connectivity: Limited Ipv4 connectivity: Internet, maybe that is the problem? I dont know, also whenver I go to network sharing and view computers I have a residental gateway , I right click on it and say enable, and when I do that on the other computer it says, internet connected but yet agian It isn't still working. Can anyone please help me out, this is driving me insane.

Thank you

Daniel
  • 0

Advertisements


#2
thephreak989

thephreak989

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
Ok I got to the point figured out where on the other computer it says , connected, sending and receiving. Everything says connected on each computer but still no internet on the other computer. Also both connections say, local and internet but when I go to status I still get limited on one.

Thank you

Daniel

Edited by thephreak989, 28 October 2007 - 10:48 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP