Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Missing Graphics/Color in Control Panel


  • Please log in to reply

#1
Bananas1180

Bananas1180

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hey All,

Pretty bizarre here. Let me explain how I got to this point -

Tonight I installed the game "Supreme Commander" and found I had no sound within the game. To attempt to fix this, I have installed the DirectX EU SDK from 6/2007, Also re-ran DirectX 10, and rebooted several times.

UAC was off, and when I went to turn it back on I found this (note UAC is on now):

Posted Image

I took a screenshot next to a control panel window that is working fine.
Near as I can tell, every other Control Panel window works fine.

I was trying to avoid having to repair/re-install vista, but now explorer.exe has been doing strange stuff too, like not displaying the contents of the folder so I might be heading towards that.

If anyone has any ideas, I'm open to them. The only ref I could find online (via google) was for a gentlemen who had a similar problem in WInXp - and he ended up formatting.

Thanks,
-Brian
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP