Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Malware problem that "wasn't"... help needed!


  • Please log in to reply

#1
ivo04

ivo04

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 65 posts
Hi all,

I have been sent here by the guys on the malware forum, who have been unable to "fix" a problem I initially thought was some sort of virus.

Basiaclly, every so often, my computer simply disconnects from the www, without warning. It then takes me 5-6 attempts to be able to continue "stress free" www surfing.

I don't really know what else to add at this stage, so perhaps one of you can advise.

The link to the post in the malware forum is here:

http://www.geekstogo...d....html&st=60

Regards

:)

Edited by ivo04, 03 November 2007 - 11:03 AM.

  • 0

Advertisements


#2
The Skeptic

The Skeptic

    Trusted Tech

  • Technician
  • 4,075 posts
Try to install firefox and see if the problem is still there.
  • 0

#3
ivo04

ivo04

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 65 posts
Hi there The Skeptic,

last night my modem packed up completely, so I have changed it today. I will continue to monitor the situation before downloading firefox: it could be that it was a modem/hardware problem all along. I will get back to you in a couple of days, just to let you know how everything is going with this modem.

Regards, :)

Edited by ivo04, 04 November 2007 - 04:11 AM.

  • 0

#4
The Skeptic

The Skeptic

    Trusted Tech

  • Technician
  • 4,075 posts
Could be hardware problem for sure.
  • 0

#5
ivo04

ivo04

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 65 posts
Hi there. Despite the new modem, I kept losing www connection, so, as you suggested, I downloaded Firefox. It all looks a bit different, but I am sure i will get used to it.

I will let you know if the connection problems happens again.

At first glance, it does seem a bit quicker...
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP