Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

firefox issue


  • Please log in to reply

#1
And1s0ciety

And1s0ciety

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
There is a problem that I have right now with firefox and it starts with the new update. I have no firewall client nor is it turned on, but whenever I click on firefox, no websites can be accessed at all, yet IE still works perfectly. I have tried various ways to rid of this problem such as uninstallin:reinstallin and system restorin to previous days but it still acts the same. Is there any way to get firefox back up and running?
  • 0

Advertisements


#2
ZacharyE

ZacharyE

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
Do you have 'Direct Connection to the Internet' toggled under Advanced > Network in the Options menu?
  • 0

#3
And1s0ciety

And1s0ciety

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
yes it is checked under direct connection setting
  • 0

#4
ZacharyE

ZacharyE

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
Open these links in Firefox, tell me which ones work.

http://72.20.40.1/
http://www.washingtonpost.com/
  • 0

#5
And1s0ciety

And1s0ciety

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
none of them works on firefox, but do in IE.
  • 0

#6
ZacharyE

ZacharyE

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts
Try launching Firefox with the -ProfileManager switch, then delete your current profile, and create a new one.
  • 0

#7
And1s0ciety

And1s0ciety

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
alrite everything seems to be up and running again, thank you for the help that you have given.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP