Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Speaker/Headphone Green Jack Doesnt Work


  • Please log in to reply

#1
Nayfunx1991

Nayfunx1991

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
Hello, I bought new Logitech X140 2.0 speakers and i plugged the Speaker Jack into the Green port on my Laptop and No sound is coming out This is on vista home, I then formatted to XP Professional and Plugged speakers in and Then it Worked ??... VIA HD Audio is my Sound Device

What could be the problem ? as i want to be on Vista

Ive been on Sound device properties aswell and the green Jack shows up in the Properties menu but doesnt Do anything ?
  • 0

Advertisements


#2
Neil Jones

Neil Jones

    Member 5k

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,476 posts
Wrong Vista sound driver most likely.
Wiping the machine was a bit extreme wasn't it?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP