Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Slownesssssss


  • Please log in to reply

#1
JackZeRipper

JackZeRipper

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
Well, my computer has been running slow lately, mainly my whole screen will lag, like when I move my mouse, there will be a delayed move, and when watching videos, it lags like that too, also when I play full screen games. Any ideas?
  • 0

Advertisements


#2
ZEUS_GB

ZEUS_GB

    There's no school like old school!

  • Retired Staff
  • 1,650 posts
Hi,

Have you installed any new hardware/software recently?

Have you tried restoring Windows (with System Restore) to a time before you had the problem?
  • 0

#3
JackZeRipper

JackZeRipper

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
I was thinking of it, but I can't remember when it was working correctly. Also, I have only installed one or two games, and one internet brownser. I'm pretty sure that's it. Any ideas?
  • 0

#4
ZEUS_GB

ZEUS_GB

    There's no school like old school!

  • Retired Staff
  • 1,650 posts
Restore to to a time when you know it was working correctly, probably before you installed that stuff.

Have you run a malware scan?
  • 0

#5
JackZeRipper

JackZeRipper

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
Malware scan? Never heard of it.
  • 0

#6
ZEUS_GB

ZEUS_GB

    There's no school like old school!

  • Retired Staff
  • 1,650 posts
A virus scan/spyware scan etc.
  • 0

#7
JackZeRipper

JackZeRipper

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
Yes I have, and it has deleted small spyware cookies here and there, but never any viruses. Any more ideas?
  • 0

#8
ZEUS_GB

ZEUS_GB

    There's no school like old school!

  • Retired Staff
  • 1,650 posts
Did you try system restore?
  • 0

#9
JackZeRipper

JackZeRipper

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
Yes I put it back a couple months and the problem is still there. Any idea?
  • 0

#10
ZEUS_GB

ZEUS_GB

    There's no school like old school!

  • Retired Staff
  • 1,650 posts
I suggest you go to the Malware Forum and run all the steps located in the START HERE. These self-help tools will help you clean up 70% of problems on your own. If you are still having problems after doing the steps, then please post a HiJackThis Log in THAT forum. If you are unable to run and/or post a HJT log, then post that in your initial post in the topic you create in that forum.

If you are still having problems after being given a clean bill of health from the malware expert, then please return to THIS thread and we will pursue other options to help you solve your current problem(s).
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP