Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Display errors with GTG, Gmail, and other forums


  • Please log in to reply

#1
Chopin

Chopin

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,639 posts
See this post I made in Feedback, before realizing that a cache-bypassing hard refresh solves the problem. This happens on GTG, Gmail (I get the "This seems to be taking longer than usual" screen immediately after I try to log in, not a minute after, which is the default), and some other forums. Also, I've noticed that upon ATF-ing, forum displays completely screw up - there's absolutely no blue background, no images except for the "New Topic" button when I'm on a forum page, and there is absolutely no table.

I'm just curious (and frustrated, since I tend to hit Ctrl-F4 when hard-refreshing): What causes this problem?
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP