Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

webntaccess trying to install on bootup


  • Please log in to reply

#1
BobWerner

BobWerner

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 37 posts
This problem just started a few days ago. I am getting a popup box saying "new hardware detected: Webntaccess." I really have no clue what this is or why it needs to be installed. It almost sounds like a trojan/spyware/malware/virus. I have done a complete scan on my system with NAV/PestPatrol/adaware/spybot and none of these show anything out of the ordinary.
Can someone tell me what webntaccess is? Should I let my XP Pro SP2 install it?

Thanks!

Bob Werner
rwerner1701@yahoo.com
  • 0

Advertisements


#2
gerryf

gerryf

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 11,365 posts
Never heard of it....

Drop into device manager and see if you have uninstalled hardware for a clue.

start > run
devmgmt.msc
enter
  • 0

#3
BobWerner

BobWerner

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 37 posts
Just wanted to let you know that I did find it (webntaccess) in device manager. I uninstalled it and rebooted and VIOLA! no more install messages.
Yes, sometimes, even us computer geeks forget the easy stuff.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP